Električna mutilica

690,30 KM

Težina: 7,9kg
Dimenzije: 330x190x480mm
Brzina: 2 brzine od 10,000 and 15,000 RPM
Kapacitet čaše: 1lt
Jačina: 2x400W (2 motora)
Priključak: 230V / 50Hz / 1 fazni

SKU: 09362102 Kategorija:

Opis

Ovaj profesionalni mikser za piće je svestran i može se koristiti u mnogim različitim ugostiteljskim objektima, kao što su barovi, klubovi, hoteli, snackbarovi, kafeterije i restorani. Idealno je za napitke koje je potrebno miješati ili blendati. Sa ovim mikserom za pića sa dvije češe možete proširiti svoj meni raznim smoothiejima, milkšejkovima i koktelima. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, mikser za piće je takođe jednostavan za skladištenje kada se ne koristi redovno.

Zahvaljujući duplim čašama, možete napraviti dva različita pića za kratko vrijeme, a da između njih ne morate da ispirete čašu od nerđajućeg čelika. Ovo znatno olakšava život vašem osoblju u kuhinji ili iza šanka. Mikser je također vrlo jednostavan za korištenje, a težak držač osigurava dobru stabilnost prilikom miješanja pića. Kapacitet svake čaše je jedan litar i svaka čaša ima svoj motor koji nudi dvije različite brzine: 10.000 i 15.000 o/min. Čvrsta pogonska osovina od nehrđajućeg čelika i snažan motor kombinuju se kako bi bili sigurni da možete poslužiti ukusna pića u roku od nekoliko sekundi.

Ovaj visokokvalitetni mikser za piće za upotrebu u ugostiteljskim kuhinjama je takođe vrlo jednostavan za čišćenje, što je važan aspekt kada je u pitanju profesionalna oprema. Zahvaljujući izboru površina od nerđajućeg čelika, takođe je otporan na koroziju i ogrebotine. Da biste očistili uređaj, prvo obrišite kućište miksera za piće mekom, vlažnom krpom. Čaše za miješanje se mogu staviti u mašinu za pranje sudova ili samo oprati u vodi sa sapunom. Međutim, savjetuje se da očistite čaše miksera što je prije moguće nakon upotrebe kako biste izbjegli tvrdokorno nakupljanje taloga. Lopatice miksera se takođe mogu ukloniti radi čišćenja, ali mnogo lakši način je da stavite čistu šolju tople vode u čaše za miješanje i uključite je. Ovo vrlo dobro ispere lopatice miksera i osovinu.