Opis
Kako biste smanjili opterećenje u profesionalnim ugostiteljskim kuhinjama, kvalitetna uređaj je velika prednost. Ovaj valjak je napravljen da razvija savršene podloge za pizzu i torte.
Tijesto prvo pospite brašnom kako se tijesto ne bi ljepilo za oklagiju. Odredite koliko gusto želite da vam bude tijesto.
Ovo može biti između 0 i 4 mm i podesite ovo pomoću točkića sa strane. Zatim uključite mašinu sa isporučenom nožnom pedalom i provucite tijesto rukama kroz valjak. Možete napraviti podloge za pizzu od 14 do 30 cm. Tijesto se ne zagrijava tokom procesa valjanja.
Sa snažnim pogonom i snažnim motorom možete brzo i jednostavno razvaljati između 80 i 210 g tijesta odjednom. Valjak je opremljena jednom brzinom. Zahvaljujući atraktivnom prozirnom plastičnom zaštitnom poklopcu i sigurnosnom prekidaču, ovaj profesionalni valjak za pizzu je uvijek siguran za rad. Aparat stoji na dvije široke noge od inoxa, a kućište je u potpunosti izrađeno od inoxa. Prilikom rada sa hranom veoma je važna dobra higijena. Stoga redovno čistite valjak. Dijelovi se skidaju i mogu se čistiti suhom krpom. Nemojte koristiti vodu. To može uzrokovati da se ostaci brašna zalijepe za mašinu.