Opis
Ovaj stakleni zaleđivač je kompaktan, kvadratni model. 
Budući da je malih dimenzija, možete ga postaviti bilo gdje na šanku ili pultu. 
Sve što trebate učiniti je staviti čašu naopako na stakleni zamrzivač, koji će ga prekriti ledom.
 Ovaj premaz ledom ima nekoliko prednosti. Pića mogu duže ostati hladna, eliminirajući potrebu za kockicama leda. 
Ovo sprječava da se pića razrijede vodom, što smanjuje okus. 
Više ne morate stavljati čaše u zamrzivač i uvijek ćete imati dovoljno ohlađenih čaša. 
Ovaj stakleni zamrzivač osigurava da svaka čaša ima isto hlađenje, tako da će vaši kupci svaki put imati isto iskustvo. 
Sa slojem leda, možete i lijepo prezentirati svoja pića.
Stakleni zamrzivač treba biti priključen na struju i bocu s CO2. Siguran rad i pravilno priključenje boce s CO2 su neophodni. 
Prvo, provjerite je li boca s CO2 pravilno pričvršćena kako ne bi izletjela ako se crijevo slučajno odvoji. 
Na dovodnom crijevu boce s CO2 nalazi se metalni navoj, koji biste također trebali postaviti oko vrata boce s CO2. 
To sprječava klizanje crijeva ako se olabavi. Kada poduzmete sve sigurnosne mjere, možete početi koristiti uređaj.
Spojite dovodno crijevo na bocu s CO2 i provjerite je li sigurno pričvršćena. 
Spojite adapter staklenog zamrzivača. Sada pažljivo malo okrenite bocu s CO2 kako biste provjerili da li curi ugljikov dioksid. 
Ako ne, možete potpuno otvoriti spremnik. Pritisnite crveno dugme na staklenom zamrzivaču da biste ga uključili. 
Uzmite čašu i okrenite je naopako na uređaj. Pritisnite plavo dugme i ugljikov dioksid će izaći iz uređaja, zamrzavajući staklo. 
Kada se čaša zaledi, ponovo otpustite plavo dugme. Uhvatite čašu za bazu i vratite je uspravno na radnu površinu. 
Sada imate ledeno hladnu čašu, spremnu za upotrebu.
Da biste produžili vijek trajanja staklenog zamrzivača, neophodno ga je čistiti nakon svake upotrebe. 
Provjerite je li stakleni zamrzivač isključen i iskopčan iz struje. 
Nakon korištenja staklenog zamrzivača, pričekajte da preostali CO2 ispari i ostavite da se stakleni zamrzivač ohladi na sobnu temperaturu 
prije čišćenja. Ne koristite vodu prilikom čišćenja; to može dovesti do stvaranja leda! 
Čistite blago vlažnom krpom i redovno provjeravajte stakleni zamrzivač da li ima istrošenosti ili oštećenja.
Želite li da vam pića budu savršeno ohlađena i da svojim kupcima pružite najbolje iskustvo s pićem? 
Onda vam je potreban ovaj stolni stakleni zamrzivač za vaš objekt.