Opis
Ova profesionalna zelena mašina za ukrašavanje torti lako postiže savršeno glatke torte. 
Rotirajuća platforma osigurava glatko kretanje, dok podesive vertikalne i horizontalne oštrice bez napora uklanjaju 
višak kreme od maslaca ili glazure, stvarajući besprijekoran završetak sa strane i na vrhu. 
Brzina mašine se kreće od 40 do 225 okretaja u minuti i može se podesiti u koracima od 10 okretaja u minuti. 
Za dodatnu udobnost, okretni tanjir se okreće u oba smjera.
Osigurava glatku završnu obradu
Postavite tortu u sredinu mašine za ukrašavanje. 
Postavite vertikalni nož pored torte i ručno okrećite pleh, osiguravajući ravnomjeran razmak između noža i torte. 
Po potrebi podesite položaj torte. Pomaknite vertikalni nož uz tortu, a horizontalni nož preko vrha. 
Uključite mašinu i podesite željenu brzinu (preporučeni raspon je 75-85 o/min). 
Koristite vrećicu za ukrašavanje sa odabranom kremom, kao što je krem od maslaca ili ganache. 
Počnite nanošenjem kreme od centra prema van. Rotirajuća platforma će ukloniti višak kreme kroz oštrice dok zaglađuje vrh. 
Kada je vrh završen, nanesite kremu duž stranica od vrha do dna. 
Podesite oštrice za oštrije rubove ili tanji sloj, ovisno o vašoj želji.
Čišćenje mašine za ukrašavanje torti
Neophodno je temeljno očistiti mašinu za ukrašavanje torti nakon svake upotrebe. 
Uklonite sve odvojive dijelove i operite ih toplom vodom i blagim deterdžentom. 
Izbjegavajte upotrebu abrazivnih spužvi kako biste spriječili ogrebotine. 
Temeljno osušite dijelove i obrišite vanjski dio mašine krpom. Ponovo sastavite mašinu i spremite je na mjesto bez prašine.
Naručite ovu mašinu za ukrašavanje torti danas kako biste svaki put napravili savršeno glazirane torte. 
Glatka završna obrada je ključna prilikom izrade torti sa preljevom ili prekrivanja torti marcipanom ili fondanom. 
Da li ste znali da ova mašina dolazi u nekoliko boja? Odaberite svoju omiljenu i naručite odmah!