Opis
Mašina za guljenje krumpira – 30kg – 600kg/h
Kada pripremate ogromne količine krumpira, u kantini tvrtke, hotelu ili restoranu, na primjer, ručno je to dugotrajan posao. Guljenje ručno također je manje učinkovito jer gubite više povrća. Korištenjem ove snažne mašine za guljenje krumpira, ne samo da ćete uštedjeti vrijeme, već i novac i energiju. Zahvaljujući izdržljivoj ploči za guljenje, krumpiri i šargarepe ravnomjerno se gulje i spremni su za upotrebu izravno iz mašine. Gulilica ima priključak za vodu kako bi se povrće prvo opralo i otpaci isprali putem odvoda. U mašinu se može staviti do 30 kg krumpira, a nakon ciklusa od dva do tri minute, oni su oprani i oguljeni. Gulilica može proizvesti do 600 kg oguljenih krumpira na sat.
Da biste pripremili krumpire i šargarepe za kuhanje, prvo napunite bubanj do maksimalno 30 kg. Ne napunjujte ga iznad prijelaza između grubog zida i glatke sekcije iznad njega. Zatvorite poklopac i pričvrstite sigurnosne zatvarače. Pobrinite se da otvorite opskrbu vodom prije nego što je uključite. Nakon otprilike tri minute, povrće je oprano i oguljeno, a vi ga možete izvaditi iz mašine. Također možete staviti narezane kocke u gulilicu, koje će izaći s zaobljenim oblikom.
Glatke, nehrđajuće čelične stijenke kućišta, zdjele i nogu olakšavaju održavanje čistoće ovih dijelova mekanom, vlažnom krpom. Prije početka čišćenja, ne zaboravite isključiti uređaj iz struje. Ploču za guljenje koja se nalazi na dnu uređaja možete ukloniti i ručno isprati kako biste spriječili trošenje. Također možete isprazniti i očistiti ladicu za prikupljanje otpada. Prije ponovne upotrebe gulilice, dopustite da se svi dijelovi temeljito osuše. Mašina za guljenje krumpira stoji na četiri gumene noge kako bi ostala na mjestu tijekom upotrebe





