Opis
Aparat za Šlag – 5L – 100L/h
Korištenje profesionalnog aparata za šlag znači da više nikada ne morate mučiti sa mućenjem šlaga ručno ili korištenjem aerosol verzija koje nisu stabilne. On predstavlja idealan način za ukrašavanje deserata, bez brige o gnjavaži oko pripreme. Osim ukusnog svežeg šlaga, možete ga koristiti i za pripremu potpuno stabilnih UHT, zaslađenih i čak aromatiziranih krema. Mlečna pena, smrznuti deseriti i mus takođe mogu imati koristi od ovog profesionalnog aparata za šlag.
Ovaj snažan aparat za šlag ima kapacitet proizvodnje do 100L sveže mućenog šlaga na sat. Rotirajuća pumpa savršeno može obraditi kako lagane, tako i teže kreme, pružajući vam glatku i stabilnu teksturu. Osim za mućenje šlaga, u ovom aparatu možete čuvati i tečnu pavlaku i mućeni šlag. Tečna pavlaka ostaje konstantno rashlađena u rezervoaru od 5L na temperaturi od 4⁰C, koja se lako očitava pomoću digitalnog termometra. Budući da se kontejner hladi neizravno, nema odvajanja masnoće i vode. Aparat takođe ima sistem vazdušnog hlađenja i koristi rashladno sredstvo R290. Takođe je lako videti koliko tečne pavlake ima u rezervoaru kroz prozirni poklopac. Takođe je veoma tih aparat s jednostavnim, ali robustnim kontrolama.
Kućište, rezervoar i držač za posudu za kapljanje ovog profesionalnog aparata za šlag izrađeni su od glatkog nerđajućeg čelika, što ih čini veoma lako čistim. Prvo, sipajte malo tople vode u rezervoar. Zatim pritisnite i držite dugme dok se završi ceo postupak ispiranja i ne izlazi više vode. Svi odvojivi delovi mogu se očistiti s malo tople vode i blagim deterdžentom. Samo se pobrinite da dobro isperete čistom vodom pre sušenja i ponovnog sastavljanja. Aparat se može i dezinfikovati korišćenjem postupka ispiranja.








