Plinski aparat za doner

1.755,00 KM

Maksimalni kapacitet: 20 kg mesa
Dimenzije ražnja: 12 x 12 mm
Dužina ražnja: 450 mm
Brzina rotacije ražnja: 1 rotacija u minuti
Promjer ploče za meso: 190 mm
Potrošnja plina: 0.524 m3/h
Neto težina: 26,8 kg
Dimenzije: Š406 x D580 x V803 mm
Snaga: 6,64 kW
230V/50Hz/1Faza

Dostupno uz narudžbu

SKU: 09370205 Kategorija:

Opis

Aparata za Doner – 2 Plamenika – 20kg Mesa – Plin

Da li redovno prodajete doner kebab, shawarmu ili gyros u svojem ugostiteljskom poslu? Onda vam je potreban profesionalni aparat za doner. Pomoću ovog roštilja s dva plamenika na plin i mrežom od nehrđajućeg čelika zaštitit ćete oko 20 kg mesa odjednom na ražnju. Ovaj roštilj je pogodan za intenzivnu svakodnevnu upotrebu i idealan dodatak svakom dućanu shawarme, grill restoranu, grčkom restoranu ili drugoj ugostiteljskoj kuhinji. Možete postaviti temperaturu svakog plamenika pojedinačno tako da meso bude ravnomjerno pečeno sa svih strana ražnja. Ražanj se okreće jednom u minuti kako bi svaka strana mesa bila savršeno grilana.

Ovaj robusni roštilj opremljen je posudom od nehrđajućeg čelika koja skuplja svu masnoću. Posuda se lako može ukloniti radi čišćenja. Motor ovog roštilja za shawarmu smješten je na dnu. Roštilj je često opremljen reflektirajućim ekranima od nehrđajućeg čelika sa strane. Oni nisu uključeni u standardnu opremu, ali se mogu naručiti zasebno. Budući da ovaj aparat za doner kebab radi na plin, dobit ćete standardne mlaznice za prirodni plin (20 – 25 mbar). Mlaznice za LPG (propan/butan) dolaze odvojeno (30 – 50 mbar) u plastičnoj vrećici zajedno s uputstvom. Uvijek angažirajte stručnjaka za konverziju od prirodnog plina do LPG-a. Najukusnija gril jela pripremaju se na roštilju za doner, ali također biste trebali imati električni nož za kebab kako biste meso mogli rezati glatko i brzo s ražnja. To se može naručiti zasebno.

Roštilj za kebab izrađen je potpuno od nehrđajućeg čelika i lako se čisti. Preporučuje se da roštilj očistite nakon svake upotrebe. To možete učiniti tako da pustite uređaj da se ohladi, a zatim ga isključite. Uklonite ražanj, ploču za meso i druge odvojive dijelove roštilja. Oni se mogu staviti u perilicu posuđa ili se očistiti vlažnom krpom, toplom vodom i blagim deterdžentom. Kućište također možete obrisati vlažnom krpom. Nakon čišćenja, osušite sve dijelove mekom krpom i ponovno sastavite roštilj.

Standardno opremljen mlaznicama za prirodni plin (20 – 25 mbar)
Mlaznice za LPG (propan/butan) dolaze odvojeno (30 – 50 mbar)
Konverziju od prirodnog plina do LPG-a uvijek treba obavljati stručnjak.