Opis
Aparata za Doner – 3 Plamenika – 40kg Mesa – Plin
Visokokvalitetni aparat za doner kebab je neophodan u svakom šawarma dućanu i grillroom-u. Ovaj šawarma roštilj opremljen je s tri plamenika na plin s mrežom od nehrđajućeg čelika. Velika prednost ovog kuhinjskog aparata je što se temperatura može podešavati po plameniku, tako da meso bude grilano u predivnoj zlatnoj boji na vrhu, sredini i dnu. Osim što se koristi u šawarma dućanima i grillroom-ima, šawarma roštilj je također savršen za grilovanje drugih vrsta mesa osim kebaba, gyrosa i shawarme. Na primjer, postavite ga u svoj food truck ili u kuhinju vašeg restorana. Najbolje grilano meso dobiva se preciznim podešavanjem roštilja na ražnju. Osim toga, ražanj se može okretati lijevo i desno.
Motor ovog roštilja vrlo je pouzdan i smješten je na dnu. Osim toga, kebab roštilj opremljen je odvojivom posudom od nehrđajućeg čelika koja se lako uklanja. Na ovom profesionalnom roštilju nema reflektirajućih ekrana od nehrđajućeg čelika sa strane. Budući da ovaj aparat za doner kebab radi na plin, dobit ćete standardne mlaznice za prirodni plin (20 – 25 mbar). Mlaznice za LPG (propan/butan) dolaze odvojeno (30 – 50 mbar) u plastičnoj vrećici zajedno s uputstvom. Važno je da konverziju od prirodnog plina do LPG-a obavi stručnjak. Kako biste kompletirali svoju narudžbu, dostupan je poseban nož za doner kebab kako biste meso mogli narezati na tanke kriške.
Kućište roštilja, ražanj i ploča za meso izrađeni su od nehrđajućeg čelika, pa su ovi dijelovi jednostavni za čišćenje. Nakon svake upotrebe, preporučuje se čišćenje roštilja. To možete učiniti tako da pustite uređaj da se potpuno ohladi i zatim ga isključite. Uklonite ražanj, ploču za meso i druge odvojive dijelove roštilja. Oni se mogu staviti u perilicu posuđa ili se očistiti vlažnom krpom, toplom vodom i blagim deterdžentom. Kućište također možete obrisati vlažnom krpom. Nakon čišćenja, osušite sve mekom krpom.
Standardno opremljen mlaznicama za prirodni plin (20 – 25 mbar)
Mlaznice za LPG (propan/butan) dolaze odvojeno (30 – 50 mbar)
Konverziju od prirodnog plina do LPG-a uvijek treba obavljati stručnjak.





