O nama

Kompanija Pro Horeca d.o.o je osnovana 2016.godine u Sarajevu.
Naša djelatnost je opremanje ugostiteljskih objekata. Nudimo širok izbor neutralne inox opreme, uređaja, te cjelokupnog sitnog inventara.
Sve potrebno za Vaš ugostiteljski objekat možete pronaći upravo kod nas!
Dugogodišnjim radom i konstantnim usavršavanjem širimo naše tržišno učešće i cilj nam je da budemo besprijekoran partner u ugostiteljstvu za naše klijente!

Veleprodaja ugostiteljskog inventara je naš primarni posao. Trudimo se da našim klijentima budemo pravi partner, pružimo punu uslugu i olakšamo proces nabavke inventara.

Svakako, ukoliko želite i svoj dom učiniti pravom oazom užitka, Pro Horeca nudi i maloprodaju svojih artikala.

Naš asortiman čine: neutralna inox oprema, inox uređaji, sitni kuhinjski inventar, porculan, pribor za jelo, stakleni proizvodi, barska oprema, oprema za švedski stol, ketering oprema, jednokratna ambalaža.

   Iskustvo i reference imamo u opremanju ugostiteljskih objekata na području cijele Bosne i Hercegovine.

   Sve što Vam treba možete pronaći na jednom mjestu! Nudimo klasičan dizajn dopunjen modernim ili čak trendovskim, sve u skladu sa cjelokupnim uređenjem objekta ili profilom gostiju koje želite da ugostite.
   Svoja znanja uvijek nadopunjujemo posjetama svjetskim sajmovima, komunikacijom i razmjenom iskustava sa stranim i domaćim stručnjacima.
   Naše iskustvo, savjetovanje i potpuna posvećenost kupcu, garancija su zajedničkog uspjeha i to je ono što osigurava potpuni ugođaj za goste u objektima.
   Naš cilj je uvijek dugoročna saradnja.
   Želimo da našim kupcima Pro HoReCa bude sinonim za dobro, kvalitetno i lijepo u ugostiteljstvu!