Bubble waffle aparat

339,30 KM

Težina: 6 kg
Dimenzije waffla: W180 x D200 x H24mm
Dimenzije uređaja: 225x315x270mm
Jačina: 1415W
Priključak: 230V / 50Hz / 1-fazni

SKU: 09374210 Kategorija:

Opis

Poslužite kupcima najukusnije waffle u vašem kafiću, poslastičarnici ili restoranu. Sa ovim aparatom za waflle možete praviti waffle sa mjehurićima sa hrskavom spoljašnjošću i mekom unutrašnjom stranom. Aparat za waffle se može rotirati, tako da se waffli peku ravnomjerno dok ne porumene na vrhu i na dnu. Aluminijumska posuda ovog aparata za waffle ima premaz koji se ne lijepi tako da se waffle ne lijepe. Osim toga, ovaj aparat za bubble waffle ima snažan grijači element koji brzo zagrijava tacnu i lako je održava toplim.

Ova robusni waffle uređaj je jednostavan za rukovanje. Uključujete ga pomoću dugmeta za uključivanje/isključivanje. Temperatura se može podesiti pomoću termostata između 50 i 300ºC. Ovaj waffle uređaj također je opremljen praktičnim tajmerom. Indikator vas obavještava kada je waffle uređaj dostigao odgovarajuću temperaturu i možete da počnete da kuhate. Sa drvenim ručkama lako možete okretati aparat za waffle oko njegove ose.

Prilikom rada s tijestom može doći do prolijevanja. Zahvaljujući uklonjivoj posudi za kapanje, to nije nikakav problem jer je možete očistiti za kratko vrijeme. Sama waffle uređaj se također lako čisti. Isključite uređaj i izvucite utikač iz zidne utičnice. Sačekajte da se ploče ohlade, ali su još tople na dodir. Očistite ploče za pečenje sunđerom, četkom ili vlažnom krpom i malo vode. Aparat stoji na četiri gumene noge tako da ostaje stabilan kada se koristi.