Dispanzer /rashladni/ za sok – 2x18lt

1.509,30 KM

Dimenzije: 490x450x700mm
Jačina: 244W
Priključak: 230V
Težina: 32kg

Dostupno uz narudžbu

SKU: DP2-18 Kategorije: ,

Opis

Sa ovim profesionalnim dispanzerom, ne samo da su vaša pića lijepo predstavljena kupcima, već se mogu i sami poslužiti koristeći praktičan sistem točenja. To ga čini idealnim aparatom u svakom ugostiteljskom objektu koji treba da usluži goste brzo i efikasno. To je prednost svakog šanka ili švedskog stola. Postoji niz pića koja mogu imati koristi od serviranja u ovom dozatoru, uključujući gazirane napitke, vodu, sokove, pa čak i smoothie-je. Ovaj model ima kapacitet od 36L u dva polikarbonatna rezervoara od 18 litara, koji su 100% bez BPA.

Kućište i ručka dispanzera su napravljeni od nerđajućeg čelika, što olakšava održavanje čistoće. Takođe je veoma tih aparat pa je idealan za upotrebu u velikim trpezarijskim prostorima, ili kuhinjama gde je već dosta buke. Također ima mehanizam za kontinuirano mešanje koji održava sadržaj rezervoara u pokretu. Pomoću termostata možete podesiti temperaturu između 7 i 12°C i budite sigurni da će ona ostati konstantna. Sistem hlađenja radi pomoću rashladne tečnosti R290.

Ovaj dispanzer za piće je uređaj koji se vrlo lako čisti. Uključuje čak i posude za kapanje koje se mogu odvojiti i očistiti ručno. Mnogi dijelovi su odvojivi što olakšava održavanje čistoće i higijene, što je važan faktor kada se oprema koristi u ugostiteljskoj industriji. Čišćenje treba obaviti ručno i toplom vodom sa sapunom. Drugi način za efikasno čišćenje ovog uređaja je da napunite rezervoare toplom vodom i ispraznite ih pomoću sistema slavine. Važno je da se dozator za piće dobro osuši mekom krpom prije ponovnog sastavljanja.