Električni palačinkar za američke palačinke

403,65 KM

Težina: 6 kg
Veličina palačinke: Ø 80 x 10 mm
Dimenzije uređaja: W300 x D380 x H200 mm
Jačina: 0.90 kW

SKU: 09374125 Kategorija:

Opis

Neljepljiva ploča za palačinke prečnika 8 cm. Zahvaljujući kompaktnoj veličini aparata za palačinke možete brzo i jednostavno napraviti lijepe okrugle palačinke. Aparat za palačinke ima aluminijumsku tepsiju koja doprinosi dobroj provodljivosti toplote.

Ovaj robusni aparat za palačinke jednostavan je za rukovanje i osigurava brzu proizvodnju palačinki. Termostat se može podesiti između 50 i 300⁰C. Indikatorska lampica pokazuje kada je aparat za palačinke na odgovarajućoj temperaturi i da se tijesto može sipati na ploču za pečenje. Pomoću tajmera možete jednostavno postaviti pravo vrijeme kuhanja. Aparat za palačinke također ima čvrstu ručku i posudu za kapanje koja se može ukloniti.

Spoljašnja strana aparata za palačinke izrađena je od nehrđajućeg čelika tako da je izdržljiva i laka za čišćenje. Aparat stoji na četiri noge od nerđajućeg čelika za dobru stabilnost. Takođe ima higijenski dizajn koji sprečava da ostaci hrane uđu u uglove i šavove. Nakon upotrebe, isključite aparat i izvucite ga iz zidne utičnice. Čim je rešetka još topla na dodir, možete je početi čistiti. Najprije uklonite ostatke s malo tople vode, četkom ili spužvom. Važno je da ne oštetite rešetku oštrim predmetima ili abrazivnom stranom sunđera. Osušite pleh mekom krpom. Vanjsku stranu možete i obrisati krpom.