Grade električni šporet

971,10 KM

Jačina: 3500W
Priključak: 230V / 50Hz / 1-fazni
Dimenzije: 400x600x240mm
Težina: 13kg

SKU: 09391550 Kategorija:

Opis

Ova šporet za kuhanje s dvije ringle predstavlja prednost svake ugostiteljske kuhinje, bilo u restoranima, fast food-ovima, hotelima ili drugim ugostiteljskim objektima. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, ovaj šporet možete brzo premjestiti na drugo mjesto u kuhinji ili je čak ponijeti sa sobom na događaje gdje je potrebno kuhanje.

Ova vrlo izdržljiva konstrukcija sadrži velike okretne gumbe koji rade nezavisno jedno od drugog. Plate su napravljene od livenog gvožđa tako da se lonci i tave postavljene na ringlu ravnomerno zagrijavaju. Ekstra jak kuhinjski aparat zbog monoblok ploče. Uređaj ima sigurnosni prekidač za spriječavanje pregrijavanja. Temperatura se može podesiti u šest koraka između 90 i 450ºC. Ovaj šporet je dostupan i u modelu sa četiri gorionika. Ako ne želite da postavite ploču za kuvanje na sto, naručite postolje od inoxa koje je pogodno za ovaj aparat.

Ploča za kuhanje je izrađena od inoxa i ima zaobljene uglove. To čini čišćenje vrlo lakim, jer ne morate ulaziti u uglove da biste uklonili ostatke hrane. Uz krpu, malo tople vode i malo blagog deterdženta, sve glatke površine ove ploče za kuhanje mogu se obrisati za nekoliko trenutaka. Prije ponovne upotrebe aparata, obrišite ga mekom krpom. Ovo također sprječava pojavu mrlja na nehrđajućem čeliku.