Indukciona ploča za wok

403,65 KM

Težina: 5,8kg
Dimenzije: 425x340x135mm
Radna površina: Ø 28cm
Max kapacitet: 30kg
Jačina: 3500W
Priključak: 230V/50Hz/1-fazni

SKU: 09371050 Kategorija:

Opis

Zahvaljujući kratkom vremenu zagrijavanja ove profesionalne indukcione ploče za kuhanje, možete brzo da kuhate povrće, meso, ribu i piletinu uz očuvanje svih ukusa. Wok indukcijska ploča dolazi sa staklenom pločom vrhunskog kvaliteta, a kućište od nehrđajućeg čelika je vrlo izdržljivo i može podnijeti udarce.

Ovaj samostojeći model pogodan je za postavljanje na sto ili radnu površinu. Posjeduje ekran osetljiv na dodir koji je lak za rukovanje. Možete podesiti temperaturu između 60 i 240ºC. Tokom kuhanja, također možete podesiti tajmer između 0 i 180 minuta kako biste sprečili zagorijevanje. Tajmer se takođe može očitati sa LED displeja. Bezbijedan rad sa ovim wok plamenikom moguć je zahvaljujući ugrađenoj zaštiti od pregrijavanja. Osim toga, sigurnosna brava osigurava da se uređaj može bezbjedno koristiti i čuvati.

Ova profesionalna indukcijska ploča za kuhanje se lako čisti zahvaljujući glatkim površinama. Uzmite krpu od mikrovlakana, malo tople vode i blagi deterdžent za čišćenje. Vlakna krpe od mikrovlakana su veoma mekana i ne grebu staklenu ploču. Nikada ne koristite jastučiće za ribanje za čišćenje indukcijskih ploča. Kada brišete indukcijsku ploču, pazite da uključite ivice i izbjegnite pruge tako što ćete osušiti uređaj mekom krpom.