Lampe za grijanje jela

328,00 KM

Težina: 2,3kg
Dimenzije: 350x560x760mm
Jačina: 55W
Priključak: 230V / 50Hz / 1 Phase

SKU: 09362041 Kategorija:

Opis

Lampa za grijanje je odlično rješenje za održavanje topline hrane u ugostiteljskoj kuhinji. Osigurava da se hrana uvijek servira topla. Ponekad se dešava da su određena jela gotova prije drugih i, ako ih stavite ispod lampe, možete ih dugo održavati toplima, a da hrana ne zauzme nepotreban prostor na uređajima. Idealan je za upotrebu u menzama, restoranima, kafićima i fast food-ovima.

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, ova profesionalna lampa za grijanje zauzima vrlo malo prostora na radnoj površini ili stolu. Takođe se lako pomjera, zahvaljujući maloj težini i dugom kablu za napajanje. To ga čini pogodnim za korištenje gotovo bilo gdje u kuhinji. I lampe i postolje izrađeni su od aluminija, koji ne samo da održava malu težinu, već se i vrlo lako čisti. Razmak između nogu postolja je 30 cm.

Ova lampa za grijanje je vrlo jednostavna za korištenje. Možete promijeniti visinu svjetiljki kako biste prilagodili nivoe intenziteta topline u skladu sa vašim specifičnim potrebama. Ventilirani aluminijski reflektori osiguravaju da ne dođe do pregrijavanja. Zahvaljujući infracrvenim lampama, posuđe ostaje toplo bez gorenja ili daljeg kuhanja. Uz narudžbu dobijate i dve sijalice od 275W i 1/1 GN tacnu dubine 6,5cm.