Ledomat /pultni/

530,15 KM

Jačina: 180W
Priključak: 230V / 50Hz / 1-fazni
Težina: 11kg

SKU: M-ICE15 Kategorija:

Opis

Prilikom pripreme koktela, likera ili drugih miješanih pića, kockice leda u čaši savršeni su završni dodir. Ledomat je nezamjenjiv za kafiće, terase i u hotelskim barovima i restoranima, za održavanje proizvoda hladnim. Ovaj svestrani ledomat je elegantan stolni model koji se može koristiti i profesionalno i kod kuće. Možete ga udobno postaviti na radnu ploču u vašoj kućnoj kuhinji, iza šanka ili na radni prostor u profesionalnoj kuhinji. Kapacitet proizvodnje je 15 kg leda za samo 24 sata. Osim toga, u mašinu možete pohraniti do 1 kg kockica leda.

Ovaj profesionalni ledomat hlađen je zrakom sa zadnje strane pa je najprikladniji za korištenje u zatvorenom prostoru u prostorijama koje nisu previše tople. Ima visoko efikasan sistem hlađenja, a rashladno sredstvo koje se koristi je R134a, koje ne sadrži CFC. Zahvaljujući korisničkoj kontrolnoj tabli, mašina brzo i savršeno kreira kockice leda prave veličine. Za početak izvadite korpu za led i napunite rezervoar za vodu do 2,2L. Zamijenite korpu za led i odaberite potrebnu veličinu pomoću dugmeta Odaberi. Možete birati između malih, srednjih i velikih kockica leda. Kada izvadite kockice leda iz uređaja, on će automatski proizvesti nove kockice.

Kućište ovog praktičnog ledomata je napravljeno od plastike sa ABS unutrašnjom stijenkom za dobru izolaciju i lakše održavanje čistoće. Aparat se jednostavno može obrisati vlažnom krpom i malo deterdženta. Nakon čišćenja, važno je zapamtiti da ledomat osušite mekom, suhom krpom prije ponovne upotrebe. Zahvaljujući četiri pojedinačne noge, možete podesiti i visinu ledomata prema vašim potrebama.