Rashladni pult

2.925,00 KM

Jačina: 230W
Priključak: 230V / 50Hz / 1-fazni
Dimenzije: 1365x700x880mm
Unutrašnje dimenzije: 1295x595x500mm
Težina: 110kg

Dostupno uz narudžbu

SKU: SAL903 Kategorija:

Opis

Kvalitetni rashladni uređaji su neophodni u profesionalnoj kuhinji. Svaka hrana koja nije konzervirana ili pakirana ostaje duže svježa i zadržava kvalitet. Prednost ovoga je u tome što ne samo da imate dobar sistem za hlađenje, već imate i koristi od funkcionalnog radnog prostora sa pločom od inoxa koja je idealna za pripremu svježih sastojaka. Ovaj sistem hlađenja sa ventilatorom ima kapacitet od 400 litara i iza svakih vrata od inoxa nalazi se podesiva polica tako da možete prilagoditi svoj raspored.

Zahvaljujući specijalizovanom ciklusu hlađenja na ovom frižideru, stvaranje leda je smanjeno. Takođe ima pjenasti isparivač sa tri strane. Možete podesiti temperaturu ovog frižidera pomoću digitalnog regulatora temperature bilo gdje u rasponu između 0 i 10ºC. Ovaj profesionalni aparat može se koristiti na temperaturi okoline do 32ºC. Osim toga, ovaj rashladni pult ima Zanussi kompresor i koristi rashladno sredstvo R600a, koje ne sadrži CFC. Ovaj uređaj čvrsto stoji na četiri gumene noge tako da se može postaviti na gotovo svaku površinu.

Unutrašnjost i eksterijer ovog rashladnog pulta napravljen je od inoxa, što ga čini veoma lakim za održavanje čistoće. Iz higijenskih razloga, radni frižider treba temeljito i redovno čistiti. To možete učiniti pomoću vlažne krpe, malo tople vode i blagog deterdženta. Ovaj uređaj treba u potpunosti odmrznuti i očistiti dva do tri puta godišnje kako bi se osigurao optimalan rad.