Toster /sa pokretnom trakom/

982,80 KM

Jačina: 1340W
Priključak: 230V / 50Hz / 1-fazni
Kapacitet: 150 kriški za sat
Težina: 16kg

Nema na zalihi

SKU: MTT-150 Kategorija:

Opis

Ovaj model tostera dolazi sa pokretnom trakom. Kriške hljeba se kreću na pojasu kroz aparat prije nego što izađu prepečene na dnu. Ovaj uređaj ima tipičan američki dizajn i vrlo je robustan. To znači da će toster trajati dugo i može izdržati mnogo korištenjaa. Može tostirati do 150 kriški hljeba na sat. Ovaj toster je takođe pogodan za pečenje lepina.

Ovaj uređaj može brzo tostirati kriške hljeba i ima dugme za kontrolu brzine pomoću koje se može podesiti brzina. Indikator temperature pokazuje kada je toster na odgovarajućoj temperaturi i prve kriške se mogu staviti na pokretnu traku. Kućište, stalak i izlaz su izrađeni od inoxa. Ovaj toster ima i praktičan pleh za hvatanje mrvica. Tacna se može ukloniti. Budući da je toster opremljen sa četiri podesive noge, možete lako promijeniti visinu.

Obično se kućište ne zaprlja lako jer se radi sa suhim hljebom. Kako bi površine od inoxa bile čiste i sjajne, očistite ih toplom vodom, blagim deterdžentom i vlažnom krpom. Pazite da ne koristite abrazivnu spužvu koja bi mogla izgrebati inox. Nakon čišćenja, osušite uređaj mekom, suhom krpom. Izvadite posudu za mrvice iz aparata i ispraznite je. Zatim i ovaj dio očistite vlažnom krpom.