Toster

315,95 KM

Težina: 4kg
Dimenzije: 370x210x225mm
Dimenzije ulaza za krišku: 145x20mm
Jačina: 2240W
Priključak: 230V/50Hz/1Phase

Nema na zalihi

SKU: MT-4 Kategorija:

Opis

Za najukusniji doručak ili ukusan ručak trebali biste napraviti tost koristeći ovaj profesionalni toster. Sa svojim prekrasnim retro dizajnom i zaobljenim uglovima, ovaj toster privlači pažnju u vašem restoranu, kantini, kafiću ili hotelu. Aparat je veoma moćan tako da se sendviči brzo tostiraju. Osim toga, toster ima kapacitet za 4 kriške hlheba, što je zgodno ako želite istovremeno napraviti veće količine tosta. Gosti također mogu brzo tostirati vlastiti hljeb ako se toster koristi kao samoposlužni uređaj.

Toster je opremljen kontrolnom tipkom koja vam omogućava da uključite sve utore ili samo neke od njih. Toster ima i tajmer tako da ne morate čekati dok vaš tost ne bude spreman. Ako želite ranije izvaditi kriške kruha iz tostera, možete koristiti polugu za podizanje. Indikator temperature pokazuje kada je toster na odgovarajućoj temperaturi i kada se kriške hljeba mogu staviti u otvore. Toster je opremljen i tacnom za mrvice.

Posuda za mrvice se može ukloniti, što olakšava čišćenje. Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika i lako se čisti vlažnom krpom, toplom vodom i malo blagog deterdženta. Nakon čišćenja, obrišite toster suhom krpom tako da na nerđajućem čeliku ne ostanu tragovi. Osim toga, toster stoji na četiri gumene noge tako da ne klizi tokom upotrebe.